CAFFE-BEST.COM

PREMIUM WEB PAKET

Izrada web stranica, riješenje za dizajn web stranice, izrada logotipa, izrada više podstranica, optimizacija na tražilici, custom dodatak QR kod meni

Tim List360.hr bio je zadužen za izradu web stranice Caffe-best.com, koja je namijenjena prezentaciji istoimenog kafića. Projekt uključuje nekoliko važnih elemenata: dizajn web stranice, izradu logotipa, te custom dodatak menija s QR kodovima. U nastavku slijedi detaljan opis cijelog procesa.

  • Dizajn web stranice: Prvi korak u izradi web stranice Caffe-best.com bio je osmišljavanje vizualnog identiteta i strukture stranice. Dizajnerski tim List360.hr osmislio je modern i privlačan izgled stranice, uzimajući u obzir potrebe ciljane publike – kafić i njegove posjetitelje. Stranica je dizajnirana tako da bude responzivna, prilagodljiva različitim uređajima i jednostavna za navigaciju.
  • Izrada logotipa: Kako bi se stvorio jedinstven i prepoznatljiv brend za Caffe-best.com, tim dizajnera List360.hr razvio je logotip koji odražava karakter i viziju web stranice. Uzimajući u obzir industriju kafića i ugostiteljstva, dizajn logotipa kombinira kreativne grafičke elemente s odgovarajućom tipografijom. Konačni logotip modernog izgleda ističe se i vizualno podržava brending stranice.
  • Custom dodatak menija s QR kodovima: Jedna od ključnih značajki web stranice Caffe-best.com je prilagođeni dodatak menija koji uključuje QR kodove. Programerski tim List360.hr razvio je ovaj dodatak kako bi omogućio kafićima lako kreiranje i ažuriranje njihovih menija. Klijenti kafića mogu skenirati QR kodove svojim pametnim telefonima kako bi pristupili digitalnom meniju, što olakšava pregled ponude i poboljšava korisničko iskustvo.
  • Integracija i testiranje: Nakon što su svi elementi dizajna i funkcionalnosti razvijeni, tim List360.hr radio je na integraciji svih komponenti u jedinstvenu web stranicu. To je uključivalo postavljanje servera, optimizaciju brzine učitavanja stranice, te testiranje stranice na različitim uređajima i preglednicima kako bi se osigurala kompatibilnost i pravilno funkcioniranje svih elemenata
  • Optimizacija za pretraživače (SEO): Tijekom cijelog procesa izrade web stranice, tim List360.hr posvetio je pažnju optimizaciji za pretraživače (SEO). To uključuje pravilno strukturiranje sadržaja, korištenje ključnih riječi, meta opisa i naslova te brzinu učitavanja stranice. Sve ove mjere osiguravaju bolje rangiranje stranice Caffe-best.com na Googleu i drugim pretraživačima, što rezultira većom vidljivošću i privlačenjem većeg broja posjetitelja.

    KONTAKTIRAJTE NAS!

    I krenite sa nama u novu poslovnu avanturu.