DestenationGreenCroatia.com

PREMIUM WEB PAKET

Izrada web stranice, SEO oprimizacija, Funkcija tražilice, Izrada podstranica nekretnina

Bili smo zaduženi za izradu web stranice DestinationGreenCroatia.com, platforme namijenjene iznajmljivačima u Hrvatskoj koji žele promovirati svoje smještaje i usluge s naglaskom na ekološku održivost. U nastavku slijedi opis ključnih elemenata i procesa izrade web stranice.

  • Planiranje i istraživanje: Prije početka dizajna i razvoja, tim List360.hr proveo je temeljito istraživanje kako bi bolje razumio potrebe i očekivanja iznajmljivača i posjetitelja. Analizirali su konkurenciju, tržišne trendove i ciljeve platforme kako bi osigurali da web stranica bude funkcionalna, privlačna i konkurentska.
  • Dizajn web stranice: Na temelju istraživanja i planiranja, dizajnerski tim List360.hr započeo je s kreiranjem vizualnog identiteta web stranice. Fokus je bio na stvaranju čistog, modernog i intuitivnog dizajna koji ističe ekološku održivost i prirodu kao ključne vrijednosti. Struktura stranice osmišljena je kako bi olakšala navigaciju, pretragu smještaja i pružanje informacija o destinacijama i uslugama.
  • Responzivnost i optimizacija: Kako bi se osigurala pristupačnost i funkcionalnost web stranice na različitim uređajima, List360.hr razvio je responzivni dizajn koji se prilagođava veličini ekrana pametnih telefona, tableta i računalnih ekrana. Tim je također posvetio pažnju optimizaciji za pretraživače (SEO), kako bi se poboljšala vidljivost stranice na Googleu i drugim pretraživačima.

    KONTAKTIRAJTE NAS!

    I krenite sa nama u novu poslovnu avanturu.