FURVIKING.HR

PREMIUM WEB PAKET

Izrada web shopa, SEO oprimizacija

Naš prvi jednostavni web shop sa potpunom integracijom bankarskih usluga.

Kako bi osigurali uspješan razvoj web shopa, proveli smo detaljno istraživanje ciljne publike, konkurencije, te tržišnih trendova. Na temelju prikupljenih informacija, osmislili smo strategiju za dizajn i funkcionalnost FurViking.hr web shopa.

  • Dizajn web shopa: Uzimajući u obzir istraživanje i planiranje, dizajnerski tim List360.hr kreirao je vizualni identitet web shopa koji odražava tematsku orijentaciju proizvoda. Korišten je moderan i atraktivan dizajn koji olakšava navigaciju i pretragu proizvoda. Fokus je stavljen na preglednost, jednostavnost korištenja i brzinu učitavanja stranice.
  • Programerski tim List360.hr implementirao je niz e-commerce funkcionalnosti, uključujući sustav za upravljanje proizvodima, kategorijama, zaliham, te procesom narudžbe i plaćanja. Integrirani su i API-ji i alati trećih strana kako bi se poboljšala sigurnost transakcija, logistika i korisničko iskustvo.
  • Responzivnost i optimizacija za pretraživače (SEO): List360.hr osigurao je da web shop bude responzivan i prilagođen različitim uređajima, što omogućava posjetiteljima ugodno iskustvo kupovine bez ikakvih problema.

    KONTAKTIRAJTE NAS!

    I krenite sa nama u novu poslovnu avanturu.