NCF.HR

PREMIUM WEB PAKET

Izrada web stranica, riješenje za dizajn web stranice, izrada logotipa, izrada više podstranica, optimizacija na tražilici, custom dodatak više jezika.

OSTALE USLUGE

Fotografiranje, videoprodukcija, izrada kratkih promo videa

Nordix Chemical Factory nam je sigurno bio jedan od dražih klijenata. Potrebno je bilo kompletno naše znanje budući da smo za izradzu web morali odraditi video produkciju, fotografiranje te izradu vizualnog identiteta.

Društvo se bavi proizvodnjom i prodajom raznoraznih polimera i kemijskih spojeva tako da im je pouzdanost bila prva stvar prilikom odabira izvođača. Prilikom izrade ovakvih web stranica potrebno je dodatno postaviti zaštite kako ne bi došlo do smetnji u radu društva.

Web stranica je zahtijevala mapiranje podstanica prije same izrade kako bi izradili web stranicu u što kraćem roku i bili što bliže viziji klijenta u svakom trenutku. Izrada logotipa je bila početna točka u izradi vizualnog identiteta ove tvornice.

Tijekom same video produkcije doživjeli smo nezgodu sa našim dronom, no na sreću sve je ispalo super i sve snimke su spašene te nije bilo nikakvog zastoja u izradi same web stranice. Cijela izrada weba je potrajala duži period budući da se radilo o premium web paketu.

KONTAKTIRAJTE NAS!

I krenite sa nama u novu poslovnu avanturu.