Tradeco.hr

PREMIUM WEB PAKET

Izrada web stranica, riješenje za dizajn web stranice, izrada logotipa, izrada više podstranica, optimizacija na tražilici, custom dodatak više jezika te fotografiranje dronom.

Ovaj projekt obuhvaća nekoliko ključnih elemenata: izradu logotipa, prilagodljivost stranice na više jezika, kreiranje fotografija za web stranicu te web dizajn. U nastavku slijedi detaljan opis cijelog procesa.

  • Izrada logotipa: Prvi korak u ovom projektu bio je dizajniranje logotipa za Tadeco.hr. Dizajnerski tim List360.hr pažljivo je analizirao brend i ciljeve tvrtke kako bi kreirao logotip koji odražava njenu viziju i misiju. Nakon niza konceptualnih skica, tim je razvio konačan dizajn koji kombinira jedinstvene grafičke elemente i tipografiju. Logotip je dizajniran tako da bude prepoznatljiv, modern i u skladu s ostalim vizualnim elementima web stranice.
  • Custom dodatak za višejezičnost: Jedan od ključnih zahtjeva za web stranicu Tadeco.hr bila je mogućnost prilagodbe sadržaja na više jezika. Tim programera List360.hr implementirao je custom dodatak koji omogućava lako prevođenje i prilagodbu sadržaja na engleski jezik. Ovaj dodatak omogućava klijentu da jednostavno upravlja višejezičnim sadržajem, čime se širi doseg i pristupačnost web stranice na globalnoj razini.
  • Fotografije za web stranicu: Da bi vizualni identitet web stranice bio privlačan i u skladu s brendom, potrebno je kreirati kvalitetan i atraktivan fotografski materijal. Tim fotografija List360.hr radio je na snimanju i obradi fotografija koje prikazuju poslovne prostore društva.
  • Web dizajn: Nakon što su svi vizualni i funkcionalni elementi pripremljeni, tim za web dizajn List360.hr krenuo je u izradu samog layouta stranice. Dizajneri su pažljivo osmislili strukturu stranice, koristeći se najnovijim trendovima i UX/UI principima kako bi osigurali laganu navigaciju, preglednost i atraktivan izgled stranice.
    1. Stranica je dizajnirana tako da bude responzivna i prilagodljiva različitim uređajima, uključujući pametne telefone, tablete i računalne ekrane. Također, briga o optimizaciji za pretraživače (SEO) bila je integralni dio procesa dizajniranja kako bi se osiguralo bolje rangiranje stranice na Googleu i drugim pretraživačima.

    KONTAKTIRAJTE NAS!

    I krenite sa nama u novu poslovnu avanturu.