Select Page

S ponosom možemo predstaviti kraj jednog od naših većih projekata do ovog trenutka. Riječ je o video produkciji, izradi weba, postavljanju oglasa te savjetovanju za Villu Errzi. Kroz turbulentna dva dana obavljeno je snimanje i fotografije nekretnine.

S više od šest spavaćih soba koje se protežu na tri kata ovaj projekt se pokazao iznimno zahtjevan, no upornim radom i trudom List360 ekipe uspješno je snimljeno preko 2000 fotografija i više sati video materijala.

Snimanje se vršilo na Kvarneru u svim uvjetima od zore do sumraka tako da je dobivena kompletna ljepota objekta. Naš stručni tim se za ovaj poseban projekt odlučio i na snimke iz zraka kako bi što bolje prikazao svu ljepotu ove kvarnerske ljepotice.

Korištena je i tehnika snimanja objekta u 360 stupnjeva tako da će ubuduće biti moguća i virtualna šetnja objektom.

Nakon fotografiranja i snimanja uslijedila je video produkcija iz koje su proizašle fotografije koje se trenutno nalaze na web stranici, te video na koji smo iznimno ponosi.

 

Web stranica je u cijelosti izrađena od strane List360 ekipe te sa završetkom ovog projekta možemo slobodno reći da smo spremni na još veće projekte.